diploma-rus

Объявления

Закупка на выполнение проектно-изыскательских работ по обследованию технического состояния с выдачей экспертных заключений технического состояния объектов ГП «Одесский порт»

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю на виконання проектно-вишукувальних робіт з обстеження технічного стану з видачею експертних висновків технічного стану об’єктів ДП «Одеський порт».

З метою визначення очікуваної вартості на виконання проектно-вишукувальних робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям та підприємцям, зацікавленим у  виконані зазначених робіт, надати свої пропозиції до 11.03.2019 на паперовому носії на адресу: 65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт» та в електронному вигляді на електрону пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця.

У складі своєї комерційної пропозиції просимо зазначити вартість виконання робіт окремо по кожному з об’єктів згідно їх інвентарних номерів, вказаних в технічному завданні (пункт 7 Технічного завдання).

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник Відділу інженерних споруд та капітального будівництва ДП «Одеський порт» Яблонських В.В.,

контактний телефон: 729-72-91,

Додатки: