e-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

diploma-rus

Новое строительство причала 1-з для генеральных грузов на Андросовском молу

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю «Нове будівництво причалу № 1-з для генеральних вантажів на Андросівському молу зі сполученнями ДП «Одеський морський торговельний порт» по вул. Миколи Гефта, 3 Приморського району м. Одеса. Одеської філії ДП «АМПУ» (виконання робіт з проведення оцінки впливу на довкілля (ОВД) планованої діяльності з будівництва об'єкту)» за кодом ДК 021:2015 45000000-7 «Будівельні роботи та поточний ремонт» відповідно до Технічного завдання.

Обсяг виконання робіт – згідно Технічного завдання.

Місце виконання робіт – 65026, м. Одеса, Митна площа, 1.

Умови розрахунків – розмір попередньої оплати за виконання робіт не перевищує 30% від загальної вартості виконання робіт.

Строк виконання робіт – згідно додатку № 1 до Технічного завдання.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В., контактний телефон: 729-40-47; електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю «Нове будівництво причалу № 1-з для генеральних вантажів на Андросівському молу зі сполученнями ДП «Одеський морський торговельний порт» по вул. Миколи Гефта, 3 Приморського району м. Одеса. Одеської філії ДП «АМПУ» (виконання робіт з проведення оцінки впливу на довкілля (ОВД) планованої діяльності з будівництва об'єкту)» в строк до 29.11.2018 р.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Додаток: Технічне завдання з додатком № 1 – на 5 арк.