e-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

transport-rus

Одесское областное радио

Объявления

«Услуги по текущему ремонту Старого волнолома, инв.№ 068524 Одесского филиала ГП «АМПУ»

Одеська філія Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планує здійснити закупівлю: «Послуги з поточного ремонту Старого хвилелому,  інв. №  068524 Одеської  філії  ДП  «АМПУ»  відповідно до умов Технічного завдання, що наведено в Додатку №1 до цього листа-запита.

Обсяг надання послуг – згідно технічного  Технічного завдання,  (Додаток №1).

Місце поставки товару: 65026,  м. Одеса, Митна площа,1.

Місце виконання робіт з надання послуг:  акваторія Одеського морського порту, Старий хвилелом.

Умови розрахунків:  1-й  етап - оплата авансу у розмірі не більше 30% від вартості надання послуг за договором;

2-й етап – Оплата за надані послуги здійснюється на підставі підписання сторонами Актів  здачі - приймання  виконаних  робіт.

Початок виконання робіт – після отримання авансу в розмірі не більше 30% від вартості послуг  за договором.

Технічна характеристика: Старий хвилелом – гравітаційна споруда з 4-х курсів звичайних масивів правильної кладки на кам’яній постелі та з верхньою будовою зі бутобетону, яка облицьована гранітним камінням. Загальна висота споруди до 10,5 м, висота надбудови 1-2,5 м. Протяжність споруди 1222 м, рік побудови – 1882. На хвилеломі встановлені знаки навігаційного обладнання. Електропостачання відсутнє.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В. контактний телефон: 729-40-47; електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  інженер ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Варгін О.М. контактний телефон: 729-34-82; електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Просимо Вас,  в строк до 12.02.2018 р. надати свої пропозиції про вартість та терміни виконання робіт.

Також повідомляємо, що оголошення не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Вложения:
Скачать этот файл (волнолом ТЗ.pdf)доповнення[ ]63 Kb