MINISTRY OF INFRASTRUCTURE OF UKRAINE

archival-photos-eng

Announcements

Ремонт т/х «ПС-399»

Адміністрацією Одеського морського порту планується закупівля послуг за кодом ДК 021:2015   50240000-9  (Послуги з ремонту, технічного обслуговування морського транспорту і пов’язаного обладнання та супутні послуги) «Ремонт судов, плавпірсів» Ремонт т/х «ПС-399», що передбачає ремонтування морських суден спеціалізованими організаціями, що мають відповідні дозволи, передбачені чинним законодавством України.

Для визначення орієнтовної вартості послуг з ремонтування суден, з метою моніторингу ринкової ціни послуг та можливості подальшого укладання договору, просимо Вас надати пропозиції щодо вартості таких послуг за переліком наведеним у додатку № 1.

Місце надання послуг – Регіони України (судноремонтні, суднобудівні підприємства)

Строк надання послуг – протягом 2017-2018 р.

Контактна особа: Абрамов Анатолій Олегович

роб. т. (048) 729-31-78 моб. т. 067-709-81-30.  факс: (048) 729-47-73.

Пропозиції щодо вартості послуг просимо надати на пізніше 26.06.2017 р. в електронному вигляді за визначеною адресою, або засобами факсимільного зв’язку із подальшим підтвердженням у паперовому вигляді.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Розміщення оголошення щодо придбання даних послуг планується розмістити на вебсайті «Прозорро» у липні 2017 р.